Филтърен комплект Basic Silver Medium от Tw Profine

Забравете за лошите миризми и вкус, ръждата и плесента с филтърния комплект Basic Silver Medium от италианския производител Tw Profine. Това страхотно промоционално предложение можете да откриете в сайта на Стико БГ – ексклузивен представител на фирмата производител за България.

Описание на предложението

Комплектът Basic Silver съдържа филтърен патрон Profine Silver среден размер, подходящ за 15 000 l пречистена вода; глава за филтърен патрон с присъединяване на ¼“; преходници за подвързване към системата и шлаух ¼“.

Това е идеалният филтър за цялостно микрофилтрационно пречистване на водата в ресторанти, заведения и т.н. Подходящ е за използване и в домашни условия.

С негова помощ ще се отървете се от лошите миризми и вкус, мръсотията, ръждата, плесента и други частици във Вашата питейна вода. Също така филтърът намалява съдържанието на хлор благодарение на рейтинга от 0.5 µ. Подобрява вкуса на напитки, газирана вода и пост-микс системи.

Патронът за еднократна употреба с бързо свързване се произвежда чрез технология с пресован активен въглен, обогатен със сребърна добавка, за да даде на филтъра бактериостатично свойство.

Закупеният комплект трябва да бъде поставен под мивката, а включеният чучур се поставя близо до наличния смесител или се подменя с нов трипътен, който съдържа отделен вход и изход за пречистената вода. При твърда (варовита) вода е препоръчително да се комбинира с филтър Profine OCRA.

Характеристики

  • Компактни размери
  • Лесен за инсталиране и подмяна без използване на специални инструменти
  • Без необходимост от електрическа връзка
  • Работно налягане: от 2 до 6 bar
  • Работна температура: 4 – 30 °C

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор