Ключове и контакти Niloe от Legrand

Създайте стил, комфорт и дизайнерско усещане във Вашия дом на разумна цена със серията ключове и контакти Niloe на производителя на електрически и цифрови инфраструктури Legrand! Можете да ги откриете специалното предложение в дистрибуторската мрежа на фирма Електро плюс!

Описание на предложението

Серията Niloe се отличава със съвременен дизайн, декоративни рамки в 11 цвята и възможност както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж. Продуктите са сертифицирани по ISO 14001.

Механизмите заемат по-малко място в конзолата и се инсталират по-лесно благодарение на автоматичните клеми на контролните механизми и големи бутони за по-лесно освобождаване. Крайният потребител има възможност за добавяне на LED индикатор, като светлината му е видима през стандартните полупрозрачни лицеви панели.

Продуктите притежават защита IP2X, която предлага напълно безопасна инсталация.

От Legrand предлагат и индивидуална опаковка, предпазваща продукта през целия процес на доставка до завършване на самата инсталация. А благодарение на защитната капачка, която можете да закупите допълнително, те са напълно предпазени от прах, боя или надраскване.  

Разгледайте гамата от цветове и различните комбинации ТУК!

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор