Комплект интелигентно осветление BroadLink Fastcon BLE Tech

Наслаждавайте се на автоматична смяна на цветовете в синхрон с Вашата любима музика! Само сега Смарт Арена предлага промоционална оферта за комплект интелигентно осветление BroadLink Fastcon BLE Tech!

Описание на предложението

Стартовият комплект BroadLink Fastcon BLE Tech включва 3 броя интелигентни RGBCW крушки, бутонен превключвател (безжичен ключ) и централен хъб.

Крушките светят в множество цветове. Също така те поддържат и функции за промяна на цвета, като помещението е възможно да бъде затъмнено или осветено според предпочитанията Ви. Също така, те могат да бъдат настроени с рутинни програми и графици за включване и изключване.

Забравили сте осветлението включено? Това не е никакъв проблем. Контролирайте интелигентното осветление, дори и когато не сте у дома с приложението BroadLink BLE (не изисква регистрация), което се поддържа от изключителните технологии BroadLink FastCon и Bluetooth Low Energy (BLE). Включете Bluetooth на Вашия смартфон. След това включете и устройствата и изчакайте те да бъдат разпознати в приложението.

Обхватът на сигнала достига до 500 m, покривайки всички помещения, дори в търговски сгради. Максимум 250 устройства изискват само един гейтуей, което спестява разходите и времето за внедряване, както и предпазва рутера от претоварване.

С навлизането на все повече умни уреди и устройства на пазара, каквото е и осветлението, можете да спестите от Вашето време. Добавете Mini Hub от комплекта към приложението и вече имате възможността да управлявате крушките с прости гласови команди от Alexa или Google Assistant.

Интелигентният комплект се отличава със следните предимства:

- Можете да създадете 16 милиона цвята и светлинни ефекти;

- Регулирайте температурата от топло до студено бяло (2700-6500 K);

- Регулирайте яркостта (0-100%) за различни поводи, като например за филми, романтична вечер, парти, четене и др.;

- Цветовете се променят автоматично с музикална синхронизация в ритъма на любимите Ви песни.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор