Продукти Incara от Legrand

Ново промоционално предложение от Текра! Поръчайте продукти Incara на Legrand и вземете страхотни подаръци – безжични слушалки или дизайнерска настолна LED лампа!

Описание на предложението

Промоционалното предложение включва:

  • При заявена поръчка над 140 лв. без ДДС получавате страхотни безжични слушалки MRG L-inPods 12 с Bluetooth и зареждаща кутия в бял цвят;
  • Ако поръчате продукти Incara на стойност над 260 лв. без ДДС, ще грабнете невероятна дизайнерска настолна LED лампа Ledvance с чувствителен на допир сензор.

Всеки клиент може да участва с 1 фактура за 1 подарък, която отговаря на условията на промоцията. Офертата не важи за доставки по проекти.

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул. Подаръците се получават с издължаването на закупената стока.

Изисква се клиентите да имат навършени 18 години, да не работят на трудов договор с Текра или със свързаните с компанията лица; да нямат трудово правоотношение с Legrand; да не са член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Текра или със свързани лица.

Предложението е валидно до 27 октомври 2023 г. или до изчерпване на подаръците!

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор