Водоструйка Kärcher K 5

Изберете надеждно и лесно почистване с новата водоструйка Kärcher K 5! Не пропускайте възможността да се възползвате от специалните предложения на Kärcher за дом и градина! Регистрирайте водоструйка Kärcher K 5, за да получите 5-годишна гаранция.

Описание на предложението

Водоструйката  K 5 на Kärcher е изключителен уред, който се справя с умерени замърсявания, като например върху превозни средства и средно големи повърхности около градината. Оборудването на модела включва пистолет за задействане, 8-метров маркуч за високо налягане, струйник Vario Power Spray (VPS), ротационната дюза с въртяща се струя за отстраняване на най-упоритите замърсявания и надежден воден филтър за защита на помпата от навлизането на малки частици от замърсявания. 

Налягането на водоструйката може лесно да се регулира чрез струйника Vario Power Spray (VPS) за особено целенасочено почистване, без това да наранява повърхностите. Ротационната дюза с въртяща се точкова струя дава изключителни резултати при почистване независимо от степента на замърсяване. 

K 5 е подходящ за почистване на велосипеди, градински уреди, инструменти и мебели, огради, малки градински пътеки, каменни плочи, автомобили и др.

Водоструйката работи с налягане от 20 до 145 bar и има дебит 500 l/h. Уредът тежи 9.3 kg, а без аксесоари е с тегло 6.16 kg. 

Регистрирайте своя уред на www.karcher.com за да получите 5-годишна гаранция. Регистрацията следва да се извърши в срок от 4 седмици от датата на закупуване на продукта.

Характеристики

  • 5 г. гаранция след регистрация на www.karcher.com;
  • Оборудването включва: пистолет за задействане, 8-метров маркуч за високо налягане, струйник Vario Power Spray (VPS), ротационната дюза с въртяща се струя;
  • Налягане: от 20 до 145 bar;
  • Дебит: 500 l/h;
  • Тегло с аксесоари: 9.3 kg;
  • Тегло без аксесоари: 6.16 kg.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор