Дизайнерски климатици Daikin

Домът Ви вече може да изглежда стилно, елегантно и индивидуално без да правите компромис с температурния комфорт. Гамата дизайнерски климатици Daikin от Тотал Терм осигуряват оптимални вътрешни температури и са изкушение за всеки с изтънчен вкус!

Описание на предложението

Фирма Тотал Терм има страхотно предложение за Вас! Гамата климатици от висок клас Daikin, които притежават енергийна ефективност А+++, гарантират отличен комфорт и високо качество на въздуха при охлаждане и отопление. Но това съвсем не е всичко! Можете да изберете подходящ дизайн и цвят, отговарящ на интериора във Вашия дом, от сериите Nexura, Emura и Stylish.

Nexura се отличава с елегантен дизайн и плавно преливащи се контури, които се вписват идеално в модерния интериор. Размерите му позволяват да се монтира под прозорец или в други тесни пространства.

А ако търсите климатична система, съчетаваща най-добрата производителност и дизайн, признат в международен план, Daikin Emura е правилното решение. Моделът осигурява контрол на климатизацията, като перфектно балансира формата и функцията. Можете да го откриете в бяло и сребристо.

Едни от най-компактните на пазара и с първокласен дизайн са климатиците от серията Stylish. С тях можете да се потопите в гама от топли, меки цветове, подходящи за всеки интериор. Stylish е носител на наградата Good Design заради своя иновативен външен вид и функционални възможности, както и на отличието IF и Reddot Product Design Award за иновативния си дизайн.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор