Инверторна термопомпа Ferroli Omnia S 3.2

Специална отстъпка предоставя фирма ТермоДизайнТотал за всички налични модели термопомпи Ferroli Omnia S 3.2. Възползвайте се от 15% намаление от редовната цена и изберете Вашето ефективно решение за отопление, охлаждане и БГВ!

Описание на предложението

Ferroli Omnia S 3.2 е нова серия термопомпени сплит системи пълен инвертор, които работят с екологичния хладилен агент R32 и се отличават с изключително ниски нива на шум.

Дизайнът на Ferroli за пълен инвертор използва постоянно токова инверторна модулация за трите основни компонента на термопомпата – компресор, вентилатор и помпа, като по този начин крайният потребител може да се възползва от висока енергийна ефективност.

Вътрешното тяло е оборудвано с основните компоненти от хидравличната верига на термопомпата, монтирани предварително, с което се осигурява бърз и практичен краен монтаж. Термопомпите се доставят с температурна сонда за бойлер за битова гореща вода и сонда за температурата на външния въздух (предварително инсталирана на външното тяло) за температурна регулация и при отопление, и при охлаждане. Доставката включва и вграден електрически нагревател от 3kW за монофазните модели и 6kW за трифазните модели.

Моделите са ефективни дори при екстремни нужди от отопление или охлаждане, тъй като произвеждат вода с температура до 65 °C, което ги прави идеални за всички отоплителни системи, включително лъчисти, с вентилаторни конвектори или радиатори, както и за производство на битова гореща вода (БГВ) чрез външен бойлер/буфер.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор