Инфрачервен отоплителен панел InfraHEAT 800L

Неустоимо предложение от Пестим Енергия! Само сега вземете инфрачервен отоплителен панел InfraHEAT 800L с възможност за изплащане на месечни вноски. При заявена поръчка ще получите подарък – дигитален термостат! Побързайте, офертата е в сила до края на месец март!

Описание на предложението

Панелът InfraHEAT 800L е подходящ за помещения с площ 16-20 m².

Вътрешността на InfraHEAT 800L е изработена от платно от въглеродни влакна и никел, което е вградено чрез изолационен пласт между външните алуминиеви плочи.

Панелите от тази серия се отличават с тънък дизайн, а освен това са компактни, леки и с изключително лесен монтаж.

Благодарение на иновативната система за отопление, имате възможността да спестявате енергия, като същевременно внесете стил и комфорт в собствения си дом или на Вашето работното място.

Инфрачервените лъчи предоставят благоприятен източник на топлина за Вашето тяло.

Отоплителните системи с инфрачервени лъчи се характеризират със затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. За разлика от конвенционалните отоплителни системи, тази не предизвиква циркулиране на прах във въздуха.

Всички продукти са сертифицирани съгласно европейските изисквания СЕ и отговарят на най-стриктните норми в бранша TÜV GS – Германия.

При заявена поръчка до края на март можете да получите отоплителния панел на изплащане в 24-месечен срок с месечна вноска от 32 лв.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор