Подови конвектори Clima Canal от Jaga

Търсите пълен климатичен контрол и много висока мощност за отопление и охлаждане със страхотна визия и незабележим, компактен дизайн? Подовите конвектори Clima Canal на Jaga са правилният избор за Вас. Вижте ги и поръчайте сега на страхотна цена от Тотал Терм!

Описание на предложението

Въпреки компактните си размери, подовите конвектори от серията Clima Canal осигуряват много високо ниво на мощност за отопление и охлаждане. Съвместими са с всеки източник на топлина и са идеални за работа с нискотемпературни термопомпи. Подходящи са както за леко охлаждане без конденз, така и за дълбоко охлаждане.

Всички варианти на Clima Canal с височина 10, 13 и 19 cm са оборудвани с кондензна тава и са разработени за тихо генериране на високи нива на мощност в компактно пространство. Гъвкавите връзки от неръждаема стомана с дължина 15 cm позволяват пълното премахване на вътрешния механизъм, за лесно почистване. Конвекторът разполага и с корпус с подвижна рамка от неръждаема стомана, с галванизирано покритие по метода „Sendzimir“, както и с алуминиева или дървена решетка в разнообразие от цветове и материали.

Характеристики

  • Защитна дъска при монтаж и защита на обекта;
  • Покривен панел за скриване на вентилите;
  • Електрическа връзка от вътрешната страна;
  • Основа с регyлируема височина, снабдена с акустична изолация;
  • Двутръбен топлообменник;

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор