Правилният бойлер гарантира уют и топлина дори при наличие на твърда вода

15.11.2022 г.2 мин.

Кой казва, че в районите със сурови климатични условия и твърди води, не може да се постигне комфорт в дома, изпълнен с уют и мека топлина? Ние от ПромоТех.bg със сигурност не сме съгласни с това! В колаборация с доказания производител на бойлери и уреди за дома – Tesy, представяме на нашите домашни майстори Anticalc Ceramic електрически бойлер, специално разработен за райони с характерни твърди води (варовити, силно минерализирани и/или агресивни). Бойлерът е оборудван с висококачествен керамичен нагревател, с увеличена площ на топлоотдаване, което предпазва уреда от натрупването на котлен камък.

Благодарение на факта, че керамичният нагревател работи при по-ниска повърхностна температура в сравнение с конвенционалните нагревателни елементи, електрическият бойлер Anticalc Ceramic е защитен от прекомерно натрупване на котлен камък (б.ред. обикновено той се дължи на повишеното съдържание на минерални йони във водата). Освен това нагревателният елемент е разположен в метален корпус със стъклокерамично покритие, което го предпазва от директен контакт с водата. По този начин бойлерът се превръща в лесен за сервизиране, без да се налага неговото източване. 

Дългогодишната, безпроблемна и безшумна експлоатация на електрическия бойлер Tesy се гарантира от собствената Anticalc технология. 

Серията Anticalc Ceramic включва вертикални модели от 50 l Slim, 80 l, 80 l Slim и 100 l. Slim моделите са разработени с диаметър 38 cm, което позволява монтажа им в тесни пространства. 

Гмурнете се в дълбините на  Anticalc Ceramic и почерпете вдъхновение от „извора” на комфорт! 

Източник на снимковия материал: Tesy (Теси), freepik.com 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
www.tesy.bg