Нищо не създава повече домашен уют от дървото. Вижте как да постигнете професионални резултати при обработката на дървесина

08.09.2022 г.3 мин.

Есента е вече тук, макар и неканена. Но представете си пъстрите корони на дърветата, чашата топъл чай в ръцете Ви и топлината на любимия човек, който отнема напрежението от плещите Ви. Вгледайте се във великолепната дървена маса, която сте изработили сами. Днес ще Ви разкажем повече за инструментите, с които всичко това е възможно. BITURBO Brushless, осигурени от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, са разработени специално за дървообработка. С мощни акумулаторни батерии ProCORE18V и интелигентни безчеткови мотори, те са оптималния „помощник“ за всяка дърводелска задача, без значение дали е на открито или на закрито.

Инструментите на Bosch за дърво функционират прецизно, бързо и ефективно с 18-волтова акумулаторна батерия. Грубо рязане, шлайфане или финишна обработка се превръщат в детска игра дори за домашните майстори.

Ръчните циркуляри и циркуляри за рязане чрез потапяне са с висока производителност и компактни размери. Те осигуряват максимална ефективност при работа върху големи повърхности.

Винтоверт за домашни майстори, целящи професионални резултати

С оптимална конфигурация – висока мощност и компактни габарити, винтовертът GSR 18V-60 C с Brushless технология може да се справи и с най-тежките задачи. Той разполага с въртящ момент от 60 Nm и дължина на главата 174 mm, за да гарантира прецизното изпълнение на всеки Ваш проект.

Без повече прах на работното Ви място 

Отървете се от праха на работното място, независимо от локацията му. С акумулаторната прахосмукачка GAS 18V-10 L, която позволява да свържете към нея всички Ваши Click&Clean съвместими инструменти, можете да постигнете по-чиста и по-здравословна работна среда. 

Благодарение на технологията Rotational Airflow, тя разполага с постоянна смукателна мощност за по-дълъг експлоатационен период. Също така е лека и практична, което я прави лесна за транспортиране и употреба.

Всичко е под контрол с измервателните инструменти, тествани при екстремни условия

Тежкият дърводелски труд е съпътстван от прах и трески, утежняващи работния процес. Това обаче може да се промени. С измервателните уреди на Bosch всичко ще е под Ваш контрол, независимо от обстоятелствата. Те притежават иновативен дизайн, здрава конструкция, защита срещу прах и водни пръски, за да разчитате на тях по всяко време. Тествани при стандартни и екстремни условия, можете да сте сигурни в тяхната надеждност. 

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg