Превърнете дома си в енергийно ефективна къща от приказките с дизайнерска камина във френски стил

22.11.2022 г.3 мин.

Домът е нашата крепост, нашият храм, в чиито сигурност и уют преоткриваме себе си. Той е както наша собственост, така и израз на вътрешния ни свят. Дали ще го превърне в идеалистично кътче на хармония и блажено спокойствие, зависи от самите нас. Ние от Промотех.bg знаем, че читателите ни са домашни майстори с творчески замах, затова сме се погрижили да Ви заредим с порция вдъхновение. С камината  Léa 998 на френския производител JC Bordelet, чийто партньор за България е ТермоДизайнТотал, може да създадете своята пасивна къща-мечта. За да разберете как, продължете с четенето...

Lea 998 е метална камина – най-малкият модел в колекцията на JC Bordelet. Идеята зад дизайна ѝ е да се постигне визия на окачен фенер. По този начин стъклените ѝ стени осигуряват 360° изглед към огъня и пламъците, като същевременно се излъчва равномерна топлина. Мощността на Lea се равнява на 9.8 kW, което ѝ позволява, да отоплява големи пространства, като дискретен акцент, който подчертава интериора на дома Ви. Камината генерира над 80% ефективност по време на работния си цикъл. Това я превръща в икономично и екологично решение.

Камините на JC Bordelet съчетават традиционната символика със съвременната ефективност. Те са отоплително решение не само за дома, но и за „душата”. Оптимизираният работен капацитет и висококачествена изработка са елегантно допълнение от естетическото послание на дизайна. Артикулите от забележителната колекция, „пътешестваща във времето”, не само ще Ви очароват с утопичната атмосфера, която създават, но и ще превърнат дома Ви в пасивна къща от приказките.

Френският производител проектира и изработва уреди за отопление на дърва и газ повече от 40 години. Продуктовият му асортимент включва модели с различна конструкция – централни, стенни, ъглови или въртящи се. Освен вариации в монтажа и подвижността, гамата предлага възможност за персонализиране по цвят, начин на отваряне и т.н. – всичко от което се нуждаете, да създадете перфектният за Вас дизайн.

Източник на снимковия материал: ТермоДизайнТотал, JC Bordelet

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ТермоДизайнТотал ООД
http://thermodesigntotal.com