Радвайте се на здравословното развитие на растенията в собствената Ви градина с акумулаторна градинска ножица

22.06.2022 г.4 мин.

Ако обожавате цветята и ги отглеждате вкъщи или сте запален по здравословното хранене агроном, който може да се похвали с различни култури в градината си, то това четиво е подходящо за Вас. По това време на годината вероятно сте заети с поддръжката на посевите, а ние, заедно с нашите приятели и доказани експерти от Роберт Бош, направление Електроинструменти, Ви представяме ефективно решение, което ще облекчи работата Ви и ще гарантира здравословното развитие на растенията Ви. Запознайте се с акумулаторната градинска ножица Easy Prune.

Акумулаторната градинска ножица Easy Prune е тук, за да се насладите на гладко рязане без необходимост от спиране или пренастройване в процеса на оформяне на растенията в градината. Новата акумулаторна ножица Ви гарантира лесно използване, технология за подпомагане на мощността с цел изпълнение на трудните задачи почти без усилие, комфорт при употреба, удовлетворение от добре свършената работа и, разбира се, красива градина.

Технологията Power Assist реже с лекота клони с дебелина до 25 mm и намалява напрежението в ръката за разлика от ръчните ножици тип секатор. Подпомагането на мощността се задейства веднага щом се усети съпротивление. А дълготрайната 3.6 V акумулаторна батерия осигурява до 450 среза с едно зареждане за гъвкава мобилност без кабел и за рязане навсякъде в градината. Ножицата Easy Prune се отличава с байпасна режеща система с два ножа от неръждаема стомана с превъзходно качество.

Акумулаторната градинска ножица Easy Prune се отличава със следните предимства:

 • Намалява на напрежението в ръката с технологията Power Assist;
 • Имате възможността да режете и окастряте с лекота клони за едно по-лесно и по-приятно градинарство;
 • Стимулира растежа на здрава растителност.

Насладете се на гладко рязане без необходимост от спиране или пренастройване на ножицата секатор, защото двата качествени ножа, част от байпасната режеща система, се плъзгат един до друг, което стимулира растежа на здрава растителност.

Свобода за рязане навсякъде в градината

Ножицата Easy Prune е без кабел и Ви позволява да режете навсякъде в градината. Тя предлага индикатор на състоянието на акумулаторната батерия и се зарежда лесно от микро USB кабел.

Ако ножовете са затъпени или повредени, те могат лесно да се заменят с нови без да е необходимо да се сменя цялата ножица. Това осигурява по-дълъг експлоатационен живот на акумулаторната батерия.

Техническа спецификация на градинска акумулаторна ножица EasyPrune:

 • Напрежение на акумулатора: 3.6 V;
 • Капацитет на рязане: до 25 mm;
 • Срезове за едно зареждане на батерията: до 450;
 • Режеща система: Байпас;
 • Време за зареждане на акумулатора: 5 h;
 • Тегло: 490 g;
 • Тегло нето: 0.487 kg;
 • Размери на инструмента (Д x Ш x В) - 250x31x85 mm.

Източник на снимковия материал: Роберт Бош, направление Електроинструменти, Bosch

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg