Ново ниво на защита за Вашето електрическо оборудване – специално създадено за геймъри, стриймъри и инфлуенсъри

05.07.2024 г.4 мин.

Технологиите непрекъснато се развиват и с тях се променя и начинът, по който прекарваме свободното си време у дома. В света на домашните развлечения, стабилността и надеждността на електрозахранването са от решаващо значение, особено за геймърите, стриймърите и инфлуенсърите. Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, ни представя новия APC™ Back-UPS™ Pro Gaming – най-новото решение за защита на Вашето гейминг оборудване от неочаквани прекъсвания на електрозахранването.

Ново ниво на защита за геймърите

APC Back-UPS™ Pro Gaming е първият UPS (непрекъсваемо токозахранващо устройство), специално разработен за нуждите на геймърите. Той осигурява непрекъсната защита на захранването дори в региони с нестабилна електрическа мрежа. Това означава, че Вашите компютри с високопроизводителен графичен процесор, конзоли, стрийминг устройства и други гейминг аксесоари ще бъдат винаги защитени.

Стил и функционалност

APC Back-UPS™ Pro Gaming не само предпазва Вашето оборудване, но и се отличава със стилен и модерен дизайн. Той разполага с кръгов индикатор, който предоставя информация за състоянието на оставащата мощност на батерията, пренапрежения, спадове и прекъсвания на захранването. Индикаторът е видим от 160-градусов обхват, което го прави лесен за наблюдение от почти всеки ъгъл на стаята.


Основни характеристики:

  • Кръгов индикатор: Показва състоянието на батерията и уведомява за проблеми с електрозахранването;
  • Шест резервирани от батерия извода: Осигуряват незабавно захранване на чувствителна електроника, като конзоли, компютри и рутери;
  • Четири изхода за защита от пренапрежение: Защита от опасно пренапрежение и „тежки изключвания“;
  • Три USB порта: За презареждане на устройства като слушалки и мобилни телефони;
  • Персонализиран дизайн: Наличен в два цвята – Arctic (BGM1500) и Midnight (BGM1500B), с 12 RGB LED светлини за персонализиране.

Компактна защита за Вашите интелигентни устройства

Освен APC Back-UPS™ Pro Gaming, Schneider Electric анонсира и APC Back-UPS Connect. Това компактно устройство е предназначено да захранва рутери, модеми, системи за пренос на глас по IP (VoIP) и други интелигентни домашни устройства. С помощта на литиево-йонни батерии, APC Back-UPS Connect предлага до 4 часа работа и надеждна свързаност по време на прекъсване на електрозахранването.

„APC Back-UPS™ Pro Gaming и APC Back-UPS Connect вече са налични за закупуване в Европа. Те осигуряват на геймърите и потребителите на интелигентни устройства надеждна защита и стабилност в захранването. С новите решения от Schneider Electric, можете да бъдете спокойни, че Вашето гейминг оборудване и връзка с интернет ще бъдат защитени дори при неочаквани прекъсвания на електрозахранването“, информираха за ПромоТех.bg от Шнайдер Електрик България.

Източник на снимковия материал: Schneider Electric, canva.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Шнайдер Електрик България ЕООД
www.se.com/bg