Безжичните алармени панели – интелигентната охрана за дома на бъдещето, която гарантира сигурност и спокойствие

17.11.2023 г.4 мин.

Живеем във време, в което сигурността на домовете ни е от критично значение. С развитието на технологиите и нарастващата престъпност, необходимостта от ефективни средства за защита на дома става все по-належаща. В това отношение българската компания Телетек Електроникс не спира да внася иновации на пазара, а едно от най-новите решения на производителя е модерната алармена система за охрана Bravo Next. Съобразена със статистиките, че половината от битовите обири стават през нощта, докато собствениците спят, тази технология е проектирана, за да предостави не само защита на имуществото, но и спокойствие за живота и здравето на хората. Повече за нея прочетете в следващите редове!

Системата Bravo Next, която можете да откриете в портфолиото на Телетек Електроникс, е безжичен алармен контролен панел, предназначен за защита на частни домове и малки офиси. Предлага се в две версии – едната с външно захранване и включен AC-DC адаптер, а другата с вграден цифров захранващ блок. Инсталацията е бърза и лесна, с минимални настройки.

Основната характеристика на технологията на Телетек Електроникс е възможността за частично включване на сигнализацията, която предоставя опция за защита само на определени помещения. Контролният панел Bravo Next осигурява бърза настройка и лесно програмиране на два режима за частична охрана. Този подход позволява на собствениците да зададат периметрова охрана около обекта, като същевременно други помещения са напълно свободни за ползване.

Системата включва и мобилно приложение Home ProTTEct, съвместимо с iOS и Android, което позволява на собствениците да извършват дистанционен мониторинг и управление на охранителната система. Това е изключително удобство за потребителите, които могат да следят състоянието на своя дом дори когато са извън него.

Bravo Next е базиран на модулен принцип, позволявайки добавянето и на различни комуникационни устройства. Серийните слотове могат да приемат GPRS, LAN, PSTN и MIO модули, предоставяйки гъвкавост в конфигурирането на системата според конкретните нужди на потребителя.

Техническите характеристики на Bravo Next са впечатляващи. С работна температура от -10 °C до +40 °C и устойчивост на относителна влажност от 93% при +30 °C, системата е пригодена за различни климатични условия. Също така, с вградена сирена от 85 dB и възможност за свързване на до 16 детектора, Bravo Next предоставя надеждна защита от най-висок клас.

С Bravo Next, Телетек Електроникс представя интелигентно и иновативно решение за домашна сигурност. Системата не само предпазва имущество, но и гарантира безопасността и удобството на своите потребители. Не се колебайте да се свържете със специалистите от българската компания, за да оборудвате и Вашия дом с висококласната алармена система!

Източник на снимковия материал: Teletek Electronics, canva.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Телетек Електроникс ЕАД
www.teletek-electronics.com