Налейте си чаша просеко, вземете любимо четиво и се отпуснете във ваната, защото вече разполагате с повече топла вода

15.06.2022 г.3 мин.

Едва ли има някой, който да не е усещал дискомфорта от изчерпването на топлата вода, докато е още в банята. Доста неприятно усещане, но решение има, защото нашите приятели от Теси обръщат внимание на всички детайли, за да имаме пълен комфорт. Новият им Piston струйник осигурява до 40% повече БГВ (битова гореща вода) от хоризонталните бойлери.

С три собствени патента, капацитет за производство от 1.2 милиона бойлера годишно и пазарно покритие в над 54 държави, Теси се нарежда сред топ 3 производители на бойлери и електрически уреди в Европа. А сред най-новите интригуващи решения на компанията е усъвършенстваният Piston струйник, чрез който се осигурява до 40% повече битова гореща вода (БГВ) в сравнение с предходния модел.

При нагряване, топлата вода в бойлера се събира в горната му част. Когато има потребление, в долната част на бойлера навлиза студена вода от тръбопроводната мрежа за питейна вода. Тя се смесва с топлата и постепенно я охлажда. Струйникът в бойлера е уред, който управлява притока на студена вода и скоростта на нейното смесване с топлата вода. Чрез новото поколение Piston струйник, което разработи Теси, тази скорост е значително намалена. По този начин се осигурява до 40% повече топла вода за хоризонталните модели TESY BiLight в сравнение с предишния вариант на струйника. Чрез това революционно решение, количеството БГВ от хоризонталните бойлери е съпоставимо с това от вертикалните модели.

Богатата гама бойлери с марка Tesy се отличава и с редица други иновации, сред които:

  • Турболатор за по-ефективен топлообмен;
  • Емайлирано покритие Crystal Tech;
  • Аноден протектор за дълъг живот на уреда;
  • Eco smart режим, който намалява потребяваната електроенергия и др.

Източник на снимковия материал: Теси, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/