Интериорни и екстериорни врати за Вашия дом от Hörmann

Гаранция за комфорт с Hörmann! Висококачествените и здрави врати ще Ви предложат до 49% по-добра топлоизолация; оборудване, защитаващо срещу влизане с взлом, както и индивидуално оформен дизайн! Поискайте Вашата оферта от Хьорман България още сега!

Описание на предложението

От Хьорман България можете да се снабдите с правилното решение за врата, независимо дали сградата е ново строителство или изисква модернизация.

Висококачествените стоманени врати Hörmann ще Ви накарат да се чувствате наистина добре и защитени. Портфолиото на немския производител предлага множество предимства и функции, както и възможностите за индивидуален дизайн на Вашата врата.

Вижте предложенията на Хьорман България и заявете подходящата врата за Вашето помещение:

1. Мултифункционална врата MZ Thermo46/ MZ Thermo65 – Притежава отличен коефициент на топлоизолация. А благодарение на прекъснатия термомост, предлага до 49% по-добра топлоизолация в сравнение със стандартна мултифункционална врата. Можете да поръчате както с остъкление, така и без, при това в широка гама от цветове.

2. Мултифункционална врата MZ – Тези врати се отличават със стабилност, здравина и устойчивост при атмосферни влияния, което ги прави идеални както за интериорниа, така и за външни вратаи. Можете да я заявите с едно или с две крила, а по желание също и с остъкление.

3. Пожароустойчива врата H8-5 – Това е най-купуваната врата за котелно помещение в Европа, с максимална сигурност. Вратата е най-добрият пример за високата компетентност на Hörmann по отношение на противопожарната защита.

4. Мултифункционална врата H3D – Подходяща за прехода между гаража и жилищните помещения. Интериорната врата може да предпазва от евентуални димни газове, да изолира шума от стартиране на двигателя и със защитно оборудване WK 2 да защитава дома Ви от неканени гости.

5. Интериорна врата ZK – Вратите ZK се доказват от много години със своята здравина, като са подходящи за вътрешните помещения от мазето до тавана. Вратата ZK не се изкривява, а висококачествената ѝ повърхност я прави нечувствителна на замърсявания и следователно лесна за почистване. Моделът предоставя гарантирано качество на достъпна цена.

От Промоции за професионалисти

Още от Промоции за майстора вкъщи

От Практично за домашния майстор