Конвейерни системи от STAMH

Увеличете значително производителността във Вашето складово пространство с автоматизираните системи от конвейери и транспортьори на STAMH. Доверете се на качество и надеждност от доказани професионалисти на пазара и поискайте своята индивидуална оферта още днес!

Описание на предложението

Многофункционалните конвейери и транспортьори от STAMH ще Ви помогнат да повишите ефективността на производителност при складовите пространства, производствените бази, логистичните центрове и дистрибуционните хъбове.

Времето за транспортиране на стоки между зоната на получаване и мястото за съхранение или пикиране ще се намали значително, което ще доведе до увеличение на продуктивността и ефективността на работа.

Тези системи са подходящи, не само при големи автоматизирани складове, но и за по-малки пространства. Те осигуряват връзката между различните звена на получаване, зоните за обработване, за експедиция и изпращане, повдигащите кранове или складовите системи за съхранение. Същевременно значително намаляват човешкия труд и дистанциите, които операторите се изисква да изминават при подготовката на всяка заявка към склада.

Системите от конвейери могат да бъдат снабдени с лентова, верижна или ролкова тяга.

Добре изградената автоматизирана система от конвейери води до постигне на постоянен поток от стоки, което е практически невъзможно с ръчната система.

Свържете се с експертите от STAMH и ще получите правилното решение и оборудване за Вашето производство.

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия