Пожарогасителен конвенционален контролен панел IVY

Телетек Електроникс, един от най-големите български производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника, със специално предложение за пожарогасителен конвенционален контролен панел IVY. Доверете се на българското качество и повишете Вашата сигурност.

Описание на предложението

Пожарогасителният конвенционален контролен панел IVY е проектиран за съвместна работа със системи за газово, прахово, аерозолно, водно или друг тип активно пожарогасене.

Той е разделен на две работни секции: пожароизвестяване и пожарогасене.

Притежава и три жични зони, две, от които за пожарогасене при активиране на автоматични пожароизвестители (пожарни детектори) и една конвенционална пожарна зона, която поддържа до 32 детектора.

За да управлявате процеса по пожарогасене, Ви е необходим автоматичен и ръчен работен режим. А потребителят избира с помощта на 3-позиционен ключ, разположен на предния панел. Ако е необходимо, процесът по пожарогасене може да се активира незабавно чрез натискане на бутон „MANUAL RELEASE” („Ръчно задействане”) на предния панел.

Пожарогасителният панел IVY е предназначен за гасене в една зона и може да се свързва към електромагнитни клапани (соленоиди), пресостати или друг тип задвижващи устройства за стартиране на пожарогасене в обекта. Също така като опция може да се добави модул IVY ML „Памет за събития” (LOG), който позволява преглед на последните 1000 събития, възникнали в процеса на работа.

Панелът притежава сертификат по стандарти EN12094-1 и EN54-2/4.

Характеристики

  • Основно захранване: 110-230VAC ±10%
  • Честота: 47-60Hz
  • Резервно захранване: 2x12 V/7 Ah
  • Вътрешно съпротивление батерията: Ri < 0.3 Ω
  • Максимална консумация от устройства: 0.7 A
  • Работна температура: от -5 °C до +40 °C
  • Устойчивост на относителна влажност: (93 ± 3)% @ 40 °C
  • Размери на металната кутия: 324x314x82 mm

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия