Филтри за басейн Hayward от HydroSpa

Изберете филтри за басейни Hayward за качествено почистване и циркулация на водата в басейни, спа центрове или хидромасажни вани! Свържете се още днес с HydroSpa и направете своята поръчка!

Описание на предложението

Филтрите за басейни се използват за почистване и циркулация на водата в басейни, спа центрове, както и хидромасажни вани. Тези устройства премахват замърсяващите частици от водата чрез физически или химически процеси на филтриране.

Съществуват 3 основни типа филтри: пясъчни, картушни и диатомични, които се делят на още две групи (филтри за частни и обществени басейни).

Пясъчните филтри използват кварцов пясък, чрез който се задържат замърсяванията. Те са подходящи за по-големи басейни, а поддръжката им е по-лесна и икономична.

Картушните филтъри използват сменяем филтърен елемент за пречистване на водата и са по-ефективни в премахването на замърсявания, но са и по-скъпи от пясъчните филтри. Тази разновидност е най-подходяща и за малки басейни, но е по-икономично решение за по-големи.

Филтрите с диатомична пръст (DE) използват фин прах за улавяне на замърсяванията. Те са изключително ефективни при отстраняването на фини частици, което ги прави подходящи за големи търговски басейни, както и интензивно използвани спа центрове. Изискват повече поддръжка и е необходимо да се промиват редовно.

За надеждно филтриране на водата в басейните и спа съоръженията, които поддържате, обърнете се към екипа на HydroSpa.

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия