Комплект релейна защита за фотоволтаици

Трябва ви задължителната релейна защита за ФЕЦ. От Елко ЕП имат перфектното решение за тази цел. Поръчайте комплекта за релейна защита при много добро ценови условия.

Описание на предложението

Разгледайте предложението за защита по честота и напрежение във фотоволтаичните системи, включващо комплект от релета. Ето и подробна информация за тях:

- HRF-10 Мониторинг за реле по честота (1бр.), който служи за предотвратяване на смущения от страна на инвертора към мрежата.

- CRM-91H Мултифункционално времево реле, което е приложимо при автоматиката, управлението и сградната автоматизация. Устройството притежава и множество функции и опции, улесняващи работата с него, част от които са 5 времеви функции, управлявани от захранващо напрежение, 4 времеви функции, управлявани от контролeн сигнал, както и функция блокиращо реле. А необходимите изисквания за този тип устройство са напълно покрити;

- HRN-54N Реле за следене на напрежение: В комплектът се предлагат 2 броя релета. Това устройство има функцията да наблюдава фазовата последователност. Също така притежава и индивидуална настройка на долна и горна граница на следеното напрежение. Ако захранващото напрежение падне под 60% Un, устройството се изключва. HRN-54 е захранване от всички фази, което означава, че релето ще остане функционално дори при отпадане на някоя от тях.

Повторяемостта на времевото реле е 0.2% със стабилност на зададената стойност.

Оборудвайте се с висококачествени релета и защитете Вашата фотоволтаична система!

Характеристики

  • Захранващо / измерено напрежение Un: 3x400 V/230 V/50-60Hz
  • Брой контакти: 1x превключвател AgNi
  • Работна температура на релето за следене на напрежение: -20 °C до 55 °C
  • Монтаж: DIN шина EN 60715
  • Степен на защита: IP40 от предния панел/клеми IP10/IP20
  • Размери на релето за напрежение: 90х17.6х64 mm
  • Тегло на релето за напрежение: 67 g
  • Мултифункционалното времево реле притежава 10 функции

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия