Подаръци от Bosch

Роберт Бош, направление Електроинструменти ще Ви изненада с нова промоционална кампания. Трупайте точки в приложението на Bosch PRO360, а след това ги заменете за подаръци от Bosch. Вижте условията и правилата за участие в кампанията.

Описание на предложението

Имате уникалната възможност да закупите два броя 18 V акумулаторни инструменти, в периода между 10 октомври и 31 януари 2023 г., след което Роберт Бош, направление Електроинструменти ще Ви изненада със страхотни подаръци.

Изискването на кампанията е участникът да използва приложението Bosch PRO360 на своето мобилно устройство или на уеб приложение, като по-този начин събира точки в личния си профил. 

При натрупани 200 точки имате възможността да получите куфар L-Boxx за Вашите електроинструменти, при събрани 300 точки ще вземете акумулаторна батерия GBA 4.0 Ah, a при 400 точки ще грабнете акумулаторната батерия заедно със зарядно устройство 1880 CV.

PRO360 е удобен и ефективен портал за достъп до многобройните услуги на Bosch Professional. При регистрация можете да следите всички настоящи и бъдещи услуги, включително да се възползвате от безплатното удължаване на гаранцията на Вашия инструмент на 3 години.

Количеството подаръци е ограничено, като обмяната на точки за подарък е възможна до изчерпване на наличните артикули! Затова побързайте и се включете!

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия