Компактни електромеханични цилиндри Серия 3Е от Camozzi Automation

Открийте как да повишите производителността и ефективността на Вашите машини! Поискайте индивидуална оферта от фирма ЛД за електромеханични цилиндри серия 3Е на Camozzi Automation още днес!

Описание на предложението

Електромеханичните цилиндри от серия 3E представляват електрически актуатори с прът, генериращи линейно задвижване, комбинирайки лагери и мотор.

Те се използват още като алтернативен вариант на пневматичните цилиндри, но са снабдени с всички предимства на електрическите актуатори по отношение на скорост, лесна настройка и гъвкавост при работа с обекти с различна форма и тегло.

Намират своето приложение в промишлеността, където се изисква бърза смяна на детайла или множество производствени цикли.

Сред предимствата им са също така компактните размери и лесния монтаж. Благодарение на своята здравина и бързина, тези актуатори са изключително подходящи за мултипозиционни приложения, а позицията и хода на буталото се проследяват с магнитни датчици.

Електромеханичните цилиндри 3Е могат да се доставят с предварително монтиран мотор, което спестява от времето за окабеляване и пускане в експлоатация.

Характеристики

  • Гъвкавост и лесна употреба
  • Намалено време за пускане в експлоатация
  • Повишаване на ефективността и производителността на машината

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия