Чембер машинка FROMM Dynamic 2100

Купете и спечелете с Бетелгиус! При покупка на чембер машина FROMM Dynamic 2100 получавате подарък – количка за чембер лента или две ролки чембер лента по Ваш избор. И това не е всичко: ако поръчате втори подобен инструмент от същия вид, спестявате 10% от редовната цена на продукта!

Описание на предложението

Моделът FROMM Dynamic 2100 е сред най-предпочитаните и продавани чембер инструменти. Това се дължи на отличното съотношение цена-качество, а работата с него е в пъти по-бърза отколкото с ръчен инструмент. Продуктът е подходящ за пакетиране на различни товари като кашони, стоки върху палети, сандъци, паркети, бетонови блокчета и плочки, палети с тухли, дървен материал, камък и др.

Чембероващите инструменти и машини са Вашият отличен партньор в производството, селското стопанство, дистрибуцията, търговията, складирането и логистиката, а също и в дървообработващата и мебелната промишленост, корабоплаването и редица други индустрии.

Ето защо ако искате да постигнете най-добри резултати и да сте сигурни, че Вашият товар и хората, които го опаковат, са в безопасност, е важно да използвате правилните материали, инструменти и технологии.

Повече по темата и специалните съвети на Бетелгиус можете да откриете ТУК.

Бетелгиус разполага с пълната гама чембер ленти и аксесоари, включително колички за чембер лента, пластмасови предпазни ъгли, метални и пластмасови катарами, клипси и други изделия. Ако искате да научите повече за решенията за чембероване се свържете с професионалистите в областта – фирма Бетелгиус.

Бетелгиус разполага с пълната гама чембер ленти и аксесоари, включително колички за чембер лента, пластмасови предпазни ъгли, метални и пластмасови катарами, клипси и други изделия.

Ако искате да научите повече за решенията за чембероване се свържете с професионалистите в областта – фирма Бетелгиус.

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия