Честотен преобразувател Danfoss iC2 Micro

Изберете надеждност и лекота на управлението с честотния преобразувател Danfoss iC2 Micro! Направете запитване и вземете от Бандени!

Описание на предложението

Висококачественият честотен регулатор iC2 на Danfoss осигурява най-доброто управление на мотора и механичната спирачка. Моделът е с възможност за засичане на блокирал ротор, управление на асинхронни и синхронни мотори с постоянни магнити, вграден дисплей и др.

IC2-Micro е с компактен корпус, лесен за монтаж, програмиране и употреба, като спестява усилия и средства при интергрирането му и последваща експлоатация.

Висококачественият честотен регулатор IC2 е подходящ за обща употреба, като перфектно пасва на повечето приложения. Дори за по-сложни приложения iC2-Micro доставя ненадмината надеждност. Традиционно за инверторите на Danfoss, iC2 се отличава с интуитивност, лекота на програмиране и въвеждане в експлоатация и продължително време на работа без необходимост от планирано обслужване.

Устройството гарантира ненадмината надеждност и функционалност и е част от продуктовото портфолио на Бандени, основен пазарен партньор и oторизиран и сертифициран сервиз на Danfoss Drives за територията на България.

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия