3D принтер Stratasys J55

Вашите идеи оживяват с новия 3D принтер Stratasys J55! Устройството дава възможност на дизайнери, архитекти и инженери да реализират проектите си без загуба на излишни средства и време. Попитайте ДиТра за оферта.

Описание на предложението

Контролирайте Вашия творчески процес от първата стъпка, от грубите скици, през прецизните чертежи, до създаването на висококачествени модели, максимално близки до крайния продукт.

Благодарение на пълноцветната PolyJet система, можете да отпечатвате множество обекти без съдействието на висококвалифициран оператор. Иновативната платформа изисква нулево механично калибриране. Подходяща е за всеки, който иска да съкрати времето за пускане на нов продукт на пазара и да изпревари конкуренцията.

Устройството притежава функцията да принтира модели в близо 500 хил. цвята, от които над 2000 са сертифицирани по стандарта PANTONE®. Също така, можете да се възползвате от различни видове материали както за индустриален, така и за механичен дизайн.

Компактната машина се вписва навсякъде, като не създава токсични изпарения или шум. Принтерът е изключително тих и работи с 53 dB – това е приблизително същото ниво като на домакински хладилник. Усещането на неприятна миризма е невъзможно, благодарение на екстрактора ProAero Air, който ефективно улавя и филтрира изпаренията.

Секциите за материал са общо 5 (вътрешни) – 4 изграждащи/1 поддържаща. Максималното ниво на на шум е 53 dB по време на работа.

Характеристики

  • Габаритни размери и тегло: 651x661x1551 mm, 228 kg
  • Максимална работна област: 1 174 cm²
  • Дебелина на изграждащия слой: 18 µ
  • Работни режими: високо качество на повърхнината (18.75 µ)
  • Изисквания към работната среда: температура 18 – 25 °C, влажност 30 – 70%
  • Изисквания към захранването: монофазно 220-240V; 50-60Hz 3A

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия