Инфрачервено подово отопление AHT

Топлинен комфорт на ниска цена! Фирма Пестим Енергия предлага страхотни решения за отопление на Вашия дом с инфрачервено подово отопление AHT.

Описание на предложението

Системите за отопление АНТ с ленти от аморфен метал са сред най-устойчивите системи в момента. Може да се монтират под всякакъв тип настилка, като плочки, камък, дърво, ламинат, мокет. Подходящи са за отопление на дневни, спални, детски стаи, бани, тераси, мазета. Използват се и в офисни и производствени помещения.

Затоплят бързо и ефективно, благодарение на голямата си контактна повърхност и малка дебелина.

Системите за подово отопление АНТ осигуряват постоянна и изключително приятна топлина. Без шум, въздушно течение и запрашаване. При използване на отопление със системи АНТ въздухът не се изсушава!

Непрякото му нагряване позволява да се поддържа нужното ниво на кислород и влага в помещението, за разлика от конвективното отопление с радиатори. Отоплението е равномерно, здравословно, безопасно и не на последно място – природосъобразно. Инфрачервеното отопление AHT е продукт на уникална технология за отопление с аморфна метална лента с дебелина само 25 µ.

Тя е значително по-ефективна от всички кристални електрически отоплителни системи с кабели, както и от конвенционалните системи, работещи с гореща вода. При използване на отоплителните системи АНТ може да се гарантира топлинен комфорт независимо от външните температури и степента на изолация на сградата.

Системите нямат нужда от поддръжка. Идеално решение са при изграждане на нулево енергийни къщи и сгради. За източник на енергия може да се ползва променлив и постоянен ток, т.е. - системата може да бъде свързана към собствен енергоизточник (фотоволтаични панели или ветрогенератор). При ремонт на стари сгради лъчистото отопление с ленти от аморфен метал е добра алтернатива при смяна на отоплителната система.

В случай, че съществуващите подови покрития не могат да се подменят, за монтаж на нагревателните елементи се ползват тавана или стените на помещението.

 

Характеристики

  • Съвместима е с всеки вид подова настилка
  • Достига работна температура по-бързо от другите системи
  • Генерира равномерна топлина по цялата подова повърхност
  • Отличава се с по-ниски инвестиционни и текущи разходи в сравнение с традиционните отоплителни системи
  • Има малка дебелина и превъзходна гъвкавост
  • Изключително лесна е за инсталиране
  • Няма опасност от токов удар и електромагнитно излъчване
  • Надеждна и издръжлива, няма нужда от поддръжка
  • Може да се поддържа индивидуален температурен режим във всяко отделно помещение, според неговите функции и начин на ползване

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия