Алпи Инвестмънт ще предложи подкрепа на брандовете в Amazon Marketplace със своята услуга FBA

16.11.2022 г.2 мин.

Брандовете, които предлагат своите продукти на Amazon Marketplace, ще имат възможността да се възползват от успешно изградената експертиза на фирма Алпи Инвестмънт, научи ПромоТех.bg. Александър Драйшу – един от основателите на търговската компания, решава да създаде собствен бизнес, базиран на услугата Fulfilement by Amazon (FBA), който позволява на търговците да съхраняват стоката си в склад на компанията.

Моделът, разработен от Алпи Инвестмънт, предлага на производителите ексклузивни търговски партньори за канала на Amazon, като същевременно се грижи за продуктовите им листинги, създаването и оптимизирането на съдържание, рекламата, логистичния процес и оптимизацията на стоката.

Алпи Инвестмънт предлагат различни видове продукти, като постепенно моделират веригата на производство, така че тя да съответства на търсенето и на бързообортността. Стартират със стоки, произведени от други, като поетапно преминават към производство на собствени продукти. Фокусират се изцяло в Amazon, след като изпробват и работа през собствени канали за продажба. Убедени са, че маркетплейси като Amazon ще заемат все по-голяма част от пазара. Също така развиват и b2b търговия, произвеждайки под чужди марки Alpi Nature и Idda Herbal.

Вече имаме достатъчно персонал, посветен на анализа на категориите и продуктите, така че решихме да започнем да изграждаме наши собствени марки и в други сегменти“, сподели Александър Драйшу.

Компанията се занимава с бизнеса на различни брандове, както и с търговските партньорства за производители от България. 

Източник на снимковия материал: unsplash.com