Какво развитие претърпява електронната търговия на румънския пазар, проследете на тематичната конференция в Габрово

08.03.2023 г.3 мин.

На 9 и 10 март т.г. ще се проведе форум на тема: „Електронната търговия – необходимото настояще“, научи ПромоТех.bg от Българо-румънска търговско-промишлена палата. Конференцията се организира от Българо-румънската търговско-промишлена палата съвместно с екипа на eCommerce Academy. Събитието ще се проведе в хотел „Мак“, Габрово, а на него ще присъстват утвърдени експерти в областта. 

Румънският пазар се развива усилено в областта на електронната търговия и много български фирми избират именно Румъния за своя първа международна дестинация. Повече по темата ще представят лекторите на предстоящата конференция, които са част от успешни компании на българския и румънския пазар.

Запознайте се с част от лекторите и дискусионните теми, върху които ще бъде акцентирано:

-Никола Илчев, част от екипа на eCommerceAcademy, ще засегне темата защо електронната търговия не е някъде в бъдещето, а необходимост в съвременния свят;

-Константин Начев от Metrica ще акцентира върху ролята на логистичните партньори при успешно управление на онлайн магазин;

-Бойко Георгиев от Mediapost Hit Mail ще предостави на аудиторията ценни съвети за международните онлайн продажби;

-Г-н Богданов и Никола Драгов от електронния магазин MerchantPro ще говорят по темата „От онлайн магазин към маркетплейс“.

-Вера Иванова, директор маркетинг в Omnilinx, ще представи стратегии за продажби и обслужване на клиенти в различни комуникационни канали.

Билетите за участие за членове на Българо-румънската търговско-промишлена палата са на стойност 40 лв. на човек, а за всички останали – по 80 лв.

Вижте програмата ТУК, а за да участвате можете да попълните регистрационния формуляр ТУК!

Източник на снимковия материал: canva.com