Платформата за електронна търговия Sellavi и УниКредит Булбанк в съвместна работа за улеснение на онлайн продажбите

25.05.2023 г.2 мин.

Платформата за създаване и обслужване на електронни магазини Sellavi стартира партньорство с УниКредит Булбанк, научи ПромоТех.bg. Това ще създаде удобство за клиентите на онлайн платформата и те ще могат да се възползват от услугата за виртуален ПОС, предоставящ онлайн плащане с платежни карти. Клиентите няма да имат такса при транскации за първата година, което ще улесни продажбите и ще позволи достигане до повече клиенти. 

Sellavi е израелска платформа, където търговците могат изградят своя онлайн магазин в рамките на час, без да са необходими технически познания. Иновативният софтуер на Sellavi предлага лесни и удобни решения за изграждане на сайт с автоматизирани онлайн процеси и набор от функционалности. Компанията оперира на българския пазар от края на 2022 г.

Със Sellavi търговците имат могат да развиват бизнеса си без сложни технически процеси. Също така могат да направят безпроблемна миграция от техния сайт към услугите на платформата.

Партньорството между Sellavi и УниКредит Булбанк ще предостави на търговците цялостно решение, с което да изградят стабилно присъствие в онлайн пространството. Сътрудничеството има за цел да позволи на бизнеса да увеличи продажбите си и да достигне до нови клиенти лесно и сигурно.

Данни на годишния доклад на E-commerce Europe показват, че обемът на B2C (бизнес към краен потребител) електронната търговия на продукти и услуги в България през 2022 г. е достигнал 1.64 млрд. евро, което показва големия интерес и запазва тенденцията висока за този тип бизнес.

Източник на снимковия материал: canva.com