Конференция „DIGI PAY 2022“ за сигурни дигитални плащания ще се състои на 5 октомври в Интер Експо Център в София

21.09.2022 г.2 мин.

Предстои петото юбилейно издание на бизнес събитието за сигурни и достъпни дигитални плащания „DIGI PAY 2022“, което ще се проведе на 5 октомври в „Интер Експо Център“, научи ПромоТех.bg от БТА. Една от основните теми ще бъде предотвратяването на картови измами.

Сред лекторите ще има представители от Генералната дирекция за финансова стабилност, финансови услуги и капиталови пазари в Европейската комисия, от Европейския парламент и от БНБ.

За поредна година от Генерална дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) към МВР ще дадат информация за новите тенденции, свързани с финансовите измами. Етичните хакери отново ще направят уъркшоп.

Партньори на конференцията и тази година ще бъдат Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами (ACFE Bulgaria), Българската асоциация на софтуерните компании, Българската финтех асоциация, Българската E-commerce асоциация, Българската асоциация на сертифицираните етични хакери. От тази година партньор е и Българската стартъп асоциация.

Източник на снимковия материал: DIGI PAY 2022