Конференцията eCA Conference ще представи добрите практики в електронната търговия на 5 октомври 2023 г.

15.09.2023 г.3 мин.

На 5 октомври т.г. ще се проведе конференцията eCA Conference „Best Practices на eCommerce Academy”, на която международни и български лектори ще представят най-добрите e-commerce практики, информираха за ПромоТех.bg от Българската e-комерс aсоциация (БЕА). Събитието ще се проведе в София Тех Парк, а част от програмата ще бъдат представители на платформи като TikTok, Netpeak, Callflow, Uwear, Releva, Gloross и много други.

Тазгодишното десето издание на конференцията ще събере на едно място над 30 доставчици на услуги за електронна търговия, които ще представят практични инструменти за подобрение на онлайн бизнеса. Посетителите ще станат свидетели на уникални поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как продажбите вървят ръка за ръка с изграждането на нови бизнес контакти.

В края на деня ще се състои церемония по награждаване на „Звездите в онлайн търговията”, които са успели да се отличат на българския пазар през изминалата година.

„Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-тата юбилейна конференция на eCommerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте 2024 г. още днес!”, призовава Никола Илчев, който е част от това бизнес събитие.

За поредна година Българска е-комерс асоциация (БЕА) е официален партньор на събитието. В БЕА членуват редица емблематични за сектора компании, които работят по най-високи стандарти и практики. БЕА e част от Ecommerce Europe. На церемонията по награждаване в конкурса eCommerce Academy Awards 2023 представител на БЕА ще връчи наградата в категорията „Социална кампания за 2023 година”.

Можете да се регистрирате от ТУК и да се запознаете с програмата на предстоящата конференция. Членовете и последователите на БЕА могат да се възползват от 20% отстъпка от цента на билетите с промо код: beabg20.

Източник на снимковия материал: canva.com