Водещата платформа за онлайн доставки Metapack интегрира товарни велосипеди от Zedify като метод за доставка

16.09.2022 г.2 мин.

Metapack предлага софтуер за управление на онлайн доставки за корпоративни търговци на дребно и големи брандове. Платформата работи с над 350 превозвачи и 4000 услуги за доставка, като Next Day, Click and Collect, Locker Boxes и International Delivery, гарантирайки, че търговците могат да предложат разнообразни опции за доставка и удобство на своите клиенти. Потребителите във Великобритания вече могат да се възползват от товарните велосипеди на пионера в тази област Zedify, с които Metapack ще си партнира, научи ПромоТех.bg от Zedify.co.uk.

„Zedify е пионер в прилагането на доставки чрез товарни велосипеди в Обединеното кралство и ние сме изключително развълнувани да работим с тях, особено след като продължаваме да предоставяме на търговците на дребно по-устойчиви опции за доставка“, споделя Дейвид Рандал (David Randall), директор за стратегическо партньорство Metapack.

Zedify управлява товарни велосипеди, които спестяват 92% C02 на километър като помагат за изграждането на по-здравословна и чиста околна среда в градовете. От компанията твърдят, че тези велосипеди са по-бързи от останалите превозни средства, като микробуси например.

Източник на снимковия материал: Zedify