Запознайте се с платформата Digital4Bulgaria, която чрез редица регионални събития популяризира иновациите и дигитализацията

24.02.2023 г.2 мин.

Какво е Digital4Bulgaria? Това е фондация с мисия да популяризира дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Digital4Bulgaria организира редица събития в цялата страна, които събират на едно място водещи специалисти, предприемачи и експерти в дигиталната индустрия и електронната търговия, създавайки нови възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

През 2023 г. конференциите на организацията ще се проведат в 10 града в страната. Това са София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Видин и две пилотни издания в Благоевград и Плевен. Поради силния интерес са предвидени и две конференции извън България – Digital4Athens и Digital4Istanbul.

Също така т.г от Digital4 ще проведат мащабно изложение за дигиталните технологии и иновативни софтуерни решения, което ще съвпадне конференциите в гр. София и гр. Пловдив.

Петото издание на конкурса Digital Stars ще излъчи най-добрите млади дигитални маркетолози в страната. Той е създаден, за да вдъхне увереност на младите експерти, които имат умения, но не и достатъчно професионален опит.

Digital4Bulgaria има за цел да създаде нови и по-добри В2В възможности за представяне на иновативните дигитални решения пред компаниите, за повишаване информираността относно дигиталните решения сред учащите и изобщо за подобряване на дигиталната среда у нас.

Бизнесът среща дигитализацията с Digital4!

Можете да разгледате предстоящите регионални събития от ТУК!

Източник на снимковия материал: Digital4Bulgaria