Предстои провеждането на eCommerce Expo 2024 от 18 до 19 септември т.г. в ExCeL London

05.07.2024 г.2 мин.

Предстои провеждането на eCommerce Expo 2024 от 18 до 19 септември т.г. в ExCeL London, Лондон. Събитието обхваща всичко свързано с електронната търговия, B2C и B2B, привличане на клиенти, логистика и операции, разнообразни нови решения и др. Предвижда се в рамките на тазгодишното издание да присъстват представители на повече от 300 бранда и 12 хил. професионалисти в e-commerce сферата. Желаещите да бъдат част от събитието имат възможност да го направят безплатно, като се регистрират предварително.

Форумът eCommerce Expo 2024 ще се проведе паралелно с Technology for Marketing и с подкрепата на Асоциацията за електронна търговия на Обединеното кралство (IMRG).

Сред изложителите ще бъдат световноизвестни брандове, сред които: Amazon, Allegro, Canon, Mailchimp и много др.

Събитието ще даде възможност на присъстващите да получат полезна информация в разнообразни аспекти на електронната търговия и да създадат полезни връзки с други специалисти.

Темите, които ще бъдат обсъждани по време на дискусиите и лекциите, обхващат бъдещето електронната търговия, оптимизация на клиентското преживяване при доставка, UX дизайн, международни продажби и др.

Повече информация за събитието и билети можете да намерите ТУК.

ПромоТех.bg подготви материала с помощта на информация от ecommerceexpo.co.uk и ecommercenews.eu.

Източник на снимковия материал:  ecommerceexpo.co.uk