Румънската платформата за електронна търговия на едро Suprevа вече оперира и у нас

22.06.2022 г.2 мин.

В началото на този месец платформата за онлайн търговия Supreva.com, със седалище в Румъния, започна да оперира и на българския пазар, научи ПромоТех.bg. Платформата за електронна търговия ще позволи на предприемачите да търгуват на едро, възползвайки се от редица преимущества, сред които достъп до нови пазари на локално и международно ниво, възможност за безплатна доставка, както и за комбинирана доставка на повече от един търговец. Тя предлага още финансови и маркетингови инструменти и др.


Компанията стартира в Румъния, където вече е въведена и опцията за отложено плащане „Купи сега, плати по-късно“ (BNPL), с която всеки търговец може да се възползва от нетни условия за плащане до 60 дни, докато доставчиците получават плащането си в рамките на 7 дни. Тази услуга се използва активно сред B2B потребителите и се очаква скоро да бъде въведена и за българската версия.

Компанията стартира в началото на 2021 г. и вече е виртуален дом на повече от 6700 бизнеси, които търгуват на едро с портфолио от над 100 хил. продукта. Наскоро се състоя нейното ребрандиране в Supreva.com – Market For Business, а в момента е в ход разширяване на пазара в други страни от Централна и Източна Европа.

Supreva.com разширява дейността си към България и Унгария и продължава да гледа към други големи пазари в региона, като работи за привличане на финансиране за подкрепа и ускоряване на растежа.

Източник на снимковия материал: unsplash.com