Очаквайте събитието за дигитална търговия и маркетинг иновации Digital4Varna, част от инициативата на Internet Media Group

19.05.2023 г.2 мин.

Предстои събитието Digital4Varna, което е част от поредицата регионални събития за популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България, научи ПромоТех.bg от организторите. Форумът е част и от инициативата на платформата Internet Media Group. Digital4Varna: Next Level SEO & Social Media Conference ще се състои на 24 юни 2023 г. в хотел и казино „Черно море“.

Digital4Varna ще Ви отведе в съвременния свят на дигиталния бранш и ще запознае аудиторията с най-актуалното при електронната търговия. Гостите на събитието ще научат и за много примери от практиката за създаване на успешна онлайн маркетинг стратегия.

По-конкретно програмата ще представи работещите практики на една ефективна SEO стратегия, как да се използва Machine Learning, за да се постигнат максимални резултати, възхода на видео съдържанието, бъдещето на социалните мрежи и бизнес стратегии за изграждане на бранд и достигане до по-млада аудитория в TikTok.

Част от дискусионните теми включват:

-SEO marketing;

-Advanced Techniques;

-Social Media Marketing;

-ROI Measurement, SAAS, eCommerce SEO

-Успешни истории;

-Social Media Analytics.

Източник на снимковия материал: canva.com