Форумът за електронна търговия Worldef Istanbul 2024 ще се проведе в Yenikapi Event Area в Истанбул

05.06.2024 г.2 мин.

От 6 до 8 юни т.г. в Yenikapi Event Area в Истанбул, Турция, ще се  проведе Worldef Istanbul 2024. Единадесетото издание на едно от важните събития в сферата на електронната търговия за Балканите ще се състои под мотото „Renaissance of Retail: E-Commerce.” Сред говорителите на конференцията ще бъдат представители на международни компании като Meta, eMAG Marketplace, Alibaba, CNN Turk, Target и др.

Организаторите очакват над 20 хил. участници от различни страни, които ще обменят опит и ще дискутират бъдещето на електронна търговия. Събитието дава възможност за създаване и на ценни контакти между присъстващите гости и участници, както и достъп до информация за най-новите технологии в електронната търговия.

Програмата на Worldef Istanbul 2024 е разделена основно на следните части: Future Commerce; Case Study 1 & 2 и Masterclass.

Уникалното географско положение на Истанбул има историческо значение като търговски център, където изток и запад се срещат. Worldef Istanbul продължава тази традиция, като обединява глобални купувачи, продавачи, производители и доставчици на услуги с фокус върху електронната търговия.

За повече информация за събитието и билети можете да видите ТУК.

ПромоТех.bg подготви материала с помощта на информация от ecommercenews.eu и worldef.com.

Източник на снимковия материал: canva.com