Почистваща машина за под TSM WILLMOP 50 UV-C от STAMH

Чист склад? Чист цех? Дори и в онзи ъгъл? Да – възможно е с компактната машина за под TSM WILLMOP 50 UV-C от STAMH! Забравете за моповете и се доверете на устройство от ново поколение!

Описание на предложението

TSM Willmop 50 е изключително лека и маневрена вертикална почистваща машина с литиево-йонна (Li-Ion) батерия, която съчетава високата производителност на индустриален почистващ уред с гъвкавостта на традиционния моп. Също така обхваща сериозно пространство от над 2100 m²/h.

Благодарение нейното 360° управление, машината достига и до най-тесните пространства. Подходяща е за поддръжка на търговски площи, болници, училища, спортни центрове, фитнес зали, ресторанти, заведения, летища и др.

Версията TSM Willmop ECORAY притежава допълнтелна UV-C лампа, лъчите на която въздействат върху ДНК-то на микроорганизмите и вирусите, като по този начин унищожават техните клетки и предотвратява тяхното възпроизвеждане.

Системата ECORAY може да унищожи до 97% от бактерии, плесени или вируси без използването на дезинфектанти. Функционира само с чиста вода с резервоар до 5 l, не остава филм от препарати по пода, което намалява възможността за развитие на алергии, астма и други заболявания. ECORAY е изключително подходяща за училища, болници, операционни зали, офиси, социални домове и домове за възрастни хора.

Времето за работа на функционалната машина е около 1 h.

Свържете се с представител на фирма STAMH, за да намерите заедно правилното решение за Вашия бизнес!

Характеристики

  • Компактен размер
  • Иновативната Sensitive touch система на почистващата машина позволява захват на дръжката във всяка точка за по-лесно управление и маневреност, улеснява работата на оператора при заобикаляне на препятствия, като не създава чувство на умора
  • Машината разполага със свалящ се от машината контейнер за мръсна вода
  • Оборудвана е със система срещу препълване на резервоара за мръсна вода
  • Осигурена е възможност за бърза смяна на батерията и непрекъснат цикъл на работа

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия