Термопомпа въздух-вода Belaria® fit от Hoval

Най-новата модулираща термопомпа въздух-вода Belaria® fit от Hoval е вече на пазара! Системата се предлага с два размера на мощности и е предназначена да осигури супер висока енергийна ефективност за различни приложения в индустрията. Поискайте Вашата оферта още днес!

Описание на предложението

Термопомпата въздух-вода Belaria® fit намира приложение в охлаждането, отоплението и производството на битова гореща вода в заводи, складове, болници и т.н. Също така е изключително подходяща за средно големи жилищни, търговски, промишлени или административни сгради. 

Благодарение на на най-новия модел на Hoval, могат да се планират ефективни хибридни системи с висок дял на възобновяема енергия. 

Продуктът Ви гарантира висока ефективност и по-кратко време за размразяване със защитно хидрофилно покритие на пластините на изпарителя.

Мощността, която можете да си осигурите е до 1.4 MW на единица, като има възможност за свързване на до 16 термопомпи в каскада. А двувалентните хибридни системи предлагат и по-големи мощности, стигащи до 4 MW, което зависи от необходимото съотношение възобновяема енергия.

Затова не се колебайте, а бързо с Ховал се свържете и поръчка направете!

Характеристики

  • Широк обхват на модулация от 40% до 100% благодарение на инверторна технология
  • Висока ефективност и по-кратко време за размразяване, което се дължи на високи годишни показатели за отопление и охлаждане с хладилния агент R32
  • Оптимизирана система, чрез двувалентни каскади достигащи мегаватов диапазон
  • Устойчиво решение за бъдеще, щадящо околната среда, благодарение на хладилен агент R32
  • Икономични системи с използване на голям дял възобновяема енергия

От Промоции за майстора вкъщи

Още от Промоции за професионалисти

От Тендeнции в електронната търговия